söndag 15 mars 2015

Vänner

Så är det söndag kväll och helgen är redan över. Det känns i luften att det är vår och ljuset har återvänt, varken jag eller vovven vill gå in och kura skymning. Det är ju sååååå underbart.

Men igår kväll fick vi spontanbesök av goda grannar och vi myste med en god middag.


 
Det blev långa samtal om allt mellan himmel och jord som vanligt när vi ses.
Vad är viktigt i livet? Vad står vi inför under den närmsta tiden och vad har varit?
Vi har barn i samma ålder och vi njöt av att ha tre av de fyra tonåringarna med oss under middagen. De är så fina. Vi går nu in i en ny fas i föräldraskapet, en fas som vi alla tyckte är en spännande och väldigt rolig tid. Vi enades om att vi var otroligt stolta över våra barn.
 
I fredags hade jag en så härlig kväll med mina Stöpenkompisar. Vi är ett gång som hängt ihop i 15 år och jag är så tacksam över att få vara en del av dem. Jag är ju utbölingen, som inte bor i Stöpen. Inte alltid kan, ofta är borta på jobb eller reser när något kul är på gång. Jag har insett ju äldre jag blir, att tillhörighet är viktigt. Att vara del av något. Att ha sammanhållning.
 
Vi åt gott och drack några glas vin och pratade och skrattade. Och jag fick anledning att få inviga min fantastiska päls min fina vän Vicky på bitte kai rand skickat ner från Stockholm. Jag kände mig så lyxig. Fuskpäls naturligtvis. Vi är ju djurvänner.
 
Egentligen skulle jag suttit i ishallen i Lidköping hela fredag kväll i mössa och täckjacka, men Kjell var gullig och slutade tidigt och åkte med Oliver på hans träning, så jag kunde få hänga med tjejerna.
 
Idag har dagen gått åt till att packa och förbereda nästa äventyr. DUBAI.
På tisdag tar jag och Leila med oss 31 deltagare till soliga Dubai för att träna och yoga. Vi längtar galet mycket. Vår första resa i november gav mersmak och nu har vi förmånen att åka med ett nytt gäng. Såååå roligt.
På onsdag morgon sitter jag här igen, med havet som fond och de magiska skyskraporna framför mig. Surrealistiskt, vackert , magiskt och såå underbart.
Tack fina Leila för att du gör detta med mig.
 
Den här gången ska jag även ha med mig en kollektion från Love forever och det ska bli spännande att se vad våra deltagare tycker om den.

På bilden har Terese som driver Love forever mina absoluta favoritbyxor. De kommer jag att bo i under veckan i värmen.

Sov sött mina vänner, så ses och hörs vi från Dubai om ett par dagar.

 

Inga kommentarer: