söndag 29 mars 2015

Dubai i mitt hjärta

Hemkommen från ytterligare en magisk resa till Dubai har jag ikväll landat i soffan.

Vi har haft en vecka med värme, sol, träning, yoga gemenskap och härliga middagar.
För varje resa jag gör i yogans magi blir jag bara mer ödmjuk inför vad den fört in i mitt liv.

Den här gången hade jag och Leila med oss 31 tjejer killar och fina ungdomar för att träna, yoga och uppleva Dubai med oss.

 
Varje morgon gick vi ner till havet och yogade precis i vattenlinjen, det var lika magiskt varje morgon.
Jag fick så många kramar och så mycket kärlek av den här gruppen. Med ödmjukhet håller jag om er alla en extra gång här hemifrån soffan.
 
 
Leila tog oss till magiska ställen varje kväll, här är vi i en gammal guldsouk. Vi insöp atmosfären, shoppade och njöt. För att ta oss dit åkte vi små gondoler i små konstgjorda floder och vi gjorde ett strandhugg på en helt fantastisk thai-restaurang.
De här lamporna hittade jag i souken, ville packa ner dem alla i resväskan......men men.
I november åker vi tillbaka med en grupp, då tar jag en extra stor väska!!!

Det finns så mycket fina bilder, minne och upplevelser jag vill dela med er här på bloggen.
Vi har haft en så fin vecka. Jag är ödmjukt tacksam för att Leila frågade mig för ett år sedan om jag ville göra detta med henne. Det är ju detta jag vill. Föra yogan vidare. Med de grupper vi har med oss till Dubai får jag en möjlighet att ge yogan till så många som aldrig tidigare utforskat yogans magi.

En frukost hade jag ett så fint samtal med en deltagare. Hon delgav mig delar av sin historia och ville berätta att hon först inte alls tänkt yoga på resan till Dubai, men att mitt sätt att föra fram yogan gjort att resan fått en helt annan djupare dimension än hon tänkt. Att nu missa ett yogapass var uteslutet.

Jag blir så lycklig av just detta. Att få dela. Att få delges. Att få vara en liten pusselbit av en människas liv just då. Att yogan förändrat mitt liv är ju ingen hemlighet.
Att då se att yogan öppnar upp nya dimensioner hos en annan människa gör mig så rik.




Igår fick jag förmånen att yoga och föreläsa på Hälsocenter i Tidaholm. Det var en så härlig dag.
En ny värld öppnades för mig. Jag gillar ju egentligen inte gym miljön. Men här har Bibban och hennes man skapat en ställe som jag verkligen trivdes i. Den familjära stämningen, de fräscha lokalerna och härliga människorna gjorde mig lycklig. Jag kan absolut tänka mig att träna just där. Och yogan funkade alldeles utmärkt. Så många nyfikna, öppna och dedikerade själar kom och lyssnade till min historia och yogade med mig.

Jag hade med mig underbara yogakläder från santa ni och vackra vårkläder från loveforever.
Tidaholmarna är nu redo att möta våren kan jag lova!!

Vill till sist innan jag slår ihop mina små blå för ikväll påminna er om att jag har kvällsöppet med mingel bubbel och mys 9 april kl 18-20.
Då blir det också skalkarikes första rea.
Så imorgon ska jag iordningställa packa upp och fixa och dona med alla fina kläder och smycken hela dagen. På kvällen tänkte jag bjuda maken på en god middag och ta med honom på föreläsning med Anja Pärsson i Skövde.
Det hon föreläser om är just det jag vill föra in mer av i vårt liv. Vad är viktigt, hennes resa från högpresterande idrottskvinna till att våga följa sitt hjärta och våga vara den hon är. Vilken kvinna!!!
 Hoppas kunna ta ett glas vin också efter en lugn fin helg med bara te och vatten. Ska bara fjäska med någon snäll själ som vill skjutsa hem oss efteråt.
Eller så kanske maken kör, han är nu på väg hem från Åland. Oliver och hans lag har varit på hockeycup. Killarna har spelat sååååå bra och de har alla med sig en guldmedalj hem ikväll.
Vi föräldrar är stolta så vi nästan spricker.

Frågan är bara om killarna som spelat hockey eller papporna är tröttast efter en helg på Åland;)

Så ha en fin söndagskväll mina vänner.
Kärlek till er alla.

Namaste






Inga kommentarer: